Sammonkadulla Karhulassa runkovesijohtovuoto

18.04.2018

Sammonkadulla Karhulassa runkovesijohtovuoto

Päivitys klo 10.50, tietoja täsmennetty.

Sammonkadulla Karhulassa on havaittu runkovesijohtovuoto 7.4.2018 Vesitorninkadun ja Sammonkadun risteyksessä. Liikennöintiä alueella tulee välttää, koska Vesitorninkadulla on toinen kaista on jouduttu sulkemaan liikenteeltä.

Korjaustyöt on aloitettu, niiden kestoa ei vielä tässä vaiheessa pystytä arvioimaan. Tieto valmistumisesta päivitetään nettisivuillemme ja ilman vettä jääneitä asiakkaita tiedotetaan tekstiviestillä.

Ilman vettä jääville kiinteistöille ilmoitetaan asiasta tekstiviestillä. Lisätietoja korjaustöiden kestosta ja häiriöalueesta päivitetään internetsivuille mahdollisimman nopeasti.

Korjaustyön vuoksi veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa korjauskohteen läheisyydessä. Sameus poistuu juoksuttamalla vettä.  Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. 

Kymen Vesi Oy pahoittelee vesikatkoksesta ja mahdollisesta vedenlaadun tilapäisestä heikentymisestä asiakkailleen aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja päivystysnumerosta p. (05) 228 1129

 

Julkaistu: 07.04.2018 09:51

 

Julkaistu: 18.04.2018 12:54